Det tog os næsten et år. Men resultatet er fantastisk. Et miniature landkøkken, med italienske fliser og bøgetræs bordplade.

Som I måske har læst i mit tidligere indlæg om køkkenet, så var det noget af en rejse vi var igennem i den forbindelse. Det blev et meget større projekt end vi havde regnet med. Til gengæld fik vi så også mulighed for at få gjort tingene præcis som vi ønskede, i og med at vi var nødt til at starte forfra helt fra bunden af.

Men ja, det tog over et år. Og der er stadig et par mindre løse ender. Det er nok meget godt, at rummet ikke er større.

Herunder kan I se lidt af, hvad vi var igennem:

Efter at vi har bygget rummet helt op fra bunden af, satte vi Ikea køkkenelementer ind. Dertil en bordplade i bøgetræ, og de hvidevarer vi allerede havde anskaffet.

En (mere) god nyhed er, at vi fik langt mere opbevaringsplads ud af rummet end vi havde regnet med. Det viste sig at vi havde plads til hele tre vægskabe, og at vi kunne udnytte stort set hele pladsen i skabet over emhætten, hvis vi førte røret til emhætten ud lavere end vi oprindeligt havde planlagt at gøre.

Derudover står der en stigereol i hjørnet, og vi har sat to yderligere ind i det tilstødende fyrrum, for at have plads til det hele. Hvilket i øvrigt går godt i tråd med vores langsigtede plan om at inddrage fyrrummet i køkkenet (hvilket på sigt kan gøre køkkenet næsten dobbelt så stort).

Nu er vi nede på at det kun er et par småting vi har tilbage at lave. At få skjult ledningerne til loftlamperne. Få hængt krydderurterne op fremfor bare at have dem stående på bordet. Og så et vægmaleri på væggen mellem dørene, som jeg ikke har haft tid eller energi til at få i gang med endnu.

Men det er et par fine små projekter at have i baghånden til vinteren. I mellemtiden bruger vi sommerhalvåret på at få lavet 1. sal, så vi forhåbentlig kan få noget varme i hytten til vinter. Sidste vinter var godt nok ikke sjov…

Men mere om det i et andet / andre indlæg.

I mellemtiden fejrer vi at køkkenet er klar til brug, ved at mæske os i alt for meget og alt for god hjemmelavet mad. Som vi virkelig mener, at vi har fortjent. 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.