Efter at vi er blevet færdige med renoveringen af første salen har vi inddelt den i to områder. Det ene er vores “entertainment center” med hjemmebiograf, grammofon og plads til vores efterhånden halvstore musiksamling.

Den anden halvdel er mit atelier, som det helt fra starten var meningen at vi ville flytte ovenpå. Dels for at tingene ikke skulle fylde i stuen. Og dels fordi lyset deroppe simpelthen bare er bedre.

Den løsning jeg tidligere har skrevet om, hvor vi lavede atelier i det gamle køkken, var hele tiden tænkt som en midlertidig løsning. Lyset var elendigt og arbejdsforholdene jævnt dårlige. Men det var den mulige løsning vi havde indtil alting kunne komme ovenpå til deres permanente plads.

Og det er de så kommet nu! Værelset er indtaget, og taget i brug, og har været det i snart to måneder nu. 😀💪

Her er et par billeder af, hvordan det er blevet:

Hvad er nyt?

Udover vores nye skråvinduer, så kommer der også lys ind fra begge gavlvægge, da der er vindue i den ene og en terrassedør i den anden. Det garanterer perfekt lys i dagtimerne. Derudover har vi indbygget fire dæmpbare LED-spots, der er placeret symmetrisk rundt i lokalet, og kan give næsten lige så gode lysforhold om aftenen og natten. Det har jeg virkelig manglet hidtil, for underetagen er jo desværre ret mørk grundet de små vinduer.

En anden markant forbedring der er sket er, at jeg har inddraget en hel rumdeler til materialer, hvilket har gjort det muligt at få sorteret ordentligt i tingene, så jeg nemmere kan finde det jeg skal bruge.

Skunken i den ene side er endvidere lavet til én lang hylde, hvor der forhåbentlig i fremtiden kan tilføjes en hylde ekstra ovenover. Så opbevaringsplads kommer jeg ikke til at mangle lige foreløbig. Undtagen til de færdige malerier – så dem må jeg jo så se at finde ud af at få solgt… 😂

Staffeliet er endvidere blevet sat på møbelhjul, så det er blevet dejligt nemt at flytte rundt på. Det er dejligt fordi det stadig er et relativt lille lokale, og hjulene giver mig mulighed for let at skubbe staffeliet op ad den ene skråvæg, så det stort set intet fylder når det ikke er i brug.

Jeg har også fået et gammelt spisebord til arbejdsbord. Helt for mig selv. Så er der ikke længere nogen der kan klage over at jeg “roder” i stuen. 😁

Nu har jeg så verdens – omtrent – fedeste atelier. Nu mangler jeg bare at få gjort noget ved alle de kunstprojekter jeg har i tankerne. I første omgang har jeg fået lavet mit halvglemte website Dekomaler færdig, så jeg rent faktisk kan vise værkerne frem. 🙂

Og så må vi ellers bare vente og se hvad det bliver til.

Skål i kaffe. #smugface

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *