Jeg har længe irriteret mig over i hvor høj grad vores madbudget er eksploderet. Nedlukningen gjorde noget, men vi er ligesom ikke faldet i niveau efterfølgende. Vi er begge to simpelthen bare lidt for glade for mad.

Og lidt for glade for GOD mad. Slagterbøffer. Specialost. Dyr vin.

Dengang jeg boede alene var det ikke et problem at holde hverken madbudget eller diæt – for der var jo kun mig selv, og det var alligevel trist kun at lave mad til mig.

Men når man bor flere sammen er det åbenbart lidt for let at lade det hele falde fra hinanden.

Så jeg besluttede at det var tid til at tage drastiske metoder i brug.

Vi er generelt gode til at lave mad af rester. Og vi dyrker en del grøntsager selv. Og vi har en masse ting i fryseren som vi mere eller mindre har glemt at vi har. Samt en masse blandede dåser i skabene.

Derfor foreslog jeg at vi tog en challenge på en måneds varighed, startende fra fredag d. 1. oktober: Helt at lade være med at købe mad!

Det blev efterfølgende modificeret til at undlade at købe ind til aftensmad, eftersom 1 af os ellers ville mangle brød til madpakken – og mente at det var den anden af os der skulle bage det hvis vi ikke kunne købe noget. NO WAY! 🤣

Men eftersom ingen af os generelt spiser morgenmad, er det så også det eneste vi kommer til at købe: Brød og pålæg til frokost.

Bortset fra det, så vil alle aftensmåltider, mellemmåltider og eventuelt morgenmad være lavet af ting, vi allerede har i huset. 😏

Jeg glæder mig til at kunne vende tilbage med en melding om, hvorvidt det overhovedet kunne lade sig gøre – og hvad vi i så fald fandt på at lave.

Vi er jo heldigvis kreative i køkkenet, så jeg tænker ikke at det bliver det helt store problem. Medmindre vi decideret løber tør for mad. 😁

Det bliver spændende…

Velbekomme alle sammen! 🍕🍛🥪🧆🥧🍩

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.