Siden min planlagte kunstudstilling i foråret blev aflyst på grund af Corona, har det stået stille med det kreative. Det slog ligesom luften ud af mig, at have arbejdet så lang tid på noget, kun for at se det spoleret tre dage før arrangementet skulle løbe af stablen.

Og eftersom vi under alle omstændigheder skulle i gang med at renovere førstesalen, var der heller ikke så meget plads til mine ting. Staffeliet blev flyttet ud i et hjørne af det gamle køkken, da vi gik og faldt over det i stuen. Og så var der ellers lukket for den åre.

Indtil nu.

Her i weekenden tog vi fat, og fik ryddet ud i det gamle køkken, så jeg kan bruge det som atelier indtil videre. Det er ikke ligefrem fyrstelige forhold, men til gengæld gør det ikke noget hvis der bliver spildt lidt maling eller lugter af resin derude…

Så kom staffeliet omsider op at stå igen!

Vi har fået hængt to hylder op, og ryddet det store klapbord der i forvejen stod derude. Og så er der blevet gjort nødtørftigt rent, og jeg har fået det meste af mit grej flyttet derud og sat op.

Endelig kan jeg rent faktisk se hvilke materialer jeg har at arbejde med! Det er længe siden. Og gør det unægtelig lettere at komme i gang igen.

Kunstnerens maling – og inspiration? 🤣

Straks gik vi også i gang med at få færdiggjort det bord jeg gik i gang med inden udstillingen, og gik i stå med da jeg hørte at den var aflyst. Det bliver rart at få afsluttet det projekt – mit første møbel! Det skal der nok skrives mere om, så snart det er færdigt. 😃

Og når det først er færdigt, så er det jo kun fantasien der sætter grænser. Et rum, der gerne små svines i, og en masse forskelligt materiale! Jeg har en lang liste over projekter, der både involverer gips, beton, resinstøbning, træsnit, papmaché – og så selvfølgelig maleri og tegning.

Som en ekstra bonus, så befinder vores bar”skab” sig også midlertidigt i samme rum, eftersom vi ikke har noget andet sted at gøre af sagerne lige nu. 😁

Så er det ellers bare at gå i gang…

One thought on “Midlertidigt atelier i det gamle køkken”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *