Vi har en fantastisk trillebør – en af de mange ting, der fulgte med huset. Den er nærmest uopslidelig – vi har brugt den både til våd beton og store sten. Men en dag, midt i at fragte en ladning beton ind til køkkengulvet som vi var ved at støbe, da besluttede hjulet at det altså ikke gad være med længere.

Det viste sig at det ikke bare var punkteret. Det var mørnet fuldstændig. Det er faktisk utroligt at det har holdt så længe (og hvor længe ved vi jo ikke engang).

Men i hvert fald var vi i første omgang nødt til at låne naboens trillebør for at få støbt gulvet færdigt.

Og derefter skulle vi finde ud af hvad vi skulle gøre ved sagen.

Trillebøren uden hjul

Vi var ikke indstillede på at anskaffe en ny trillebør. Dels ville vi ikke til en rimelig pris kunne anskaffe én der var nær så solid. Dels ville det under alle omstændigheder være billigere bare at anskaffe et hjul. Og dels er en del af vores plan i forhold til renoveringen af huset jo under alle omstændigheder, at genbruge alt hvad vi kan, og ikke smide noget ud hvis vi kan bruge det eller reparere det.

Så vi fandt et nyt hjul til trillebøren. Og der viste sig at være flere typer end man lige skulle tro. Vi endte med at købe et GREEN>IT luftgummi hjul fra XL-byg. Det fik vi for kun 129,-.

Vi kunne også have fået et punkterfrit hjul for omkring de 175. Det valgte vi dog fra, da vi havde hørt flere steder fra, at det gjorde trillebøren tungere at skubbe, og at det lidt føltes som at køre på et punkteret dæk.

God solid, og godt brugt, trillebør – med nyt hjul!

Det var endnu en lille historie om hvorfor man ikke altid behøver at købe nyt, når det langt bedre kan betale sig at reparere det eksisterende. 😊

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.