Jeg gider ikke skrive, at jeg tror 2022 bliver bedre end 2021. For det er meningsløst. Hvert år i mit liv (siden 2014 i hvert fald) har været en markant forbedring over det forrige. Det ændrede Covid-19 såmænd intet på.

Jeg havde ingen planer der blev kuldkastet af 2020 (bortset fra en udskudt kunstudstilling), men tværtimod fik jeg en masse tid til at tænke over, hvad jeg ønskede i mit liv, og til at implementere de planer, jeg fik lagt i den forbindelse.

Det har kun været en forbedring.

Anyway.

2022 bliver endnu et år hvor jeg arbejder videre mod mine mål om økonomisk frihed og selvforsyning. Arbejder videre på min uddannelse i erhvervsøkonomi og erhvervsjura. Og arbejder videre på at få etableret det bedst mulige hjemmekontor i vores halvfærdige hus.

Derudover bliver det et år, hvor jeg planlægger at udfordre mig selv på flere punkter.

Denne blog kommer selvfølgelig til at køre videre. Men derudover starter jeg også en ny version op – på engelsk. Og der kommer til at være en tilhørende YouTube kanal.

Alting er ved at blive sat op lige nu. Præcis hvornår det hele er klart er uvist – men mit mål er inden udgangen af første kvartal i 2022.

Derudover er jeg ved at skille mig af med mine sidste forbindelser til IT-branchen. Jeg ønsker at se fremad, fremfor at holde min fortid i baghånden som plan B. Så mit CV er lavet drastisk om, min tidligere portfolio hjemmeside er blevet nedlagt, og jeg har skrevet på LinkedIn at jeg gerne frabeder mig flere forsøg på at rekruttere mig til IT-stillinger.

Det er jo trods alt en helt anden retning, jeg gerne vil bevæge mig i.

I 2022 vil mit primære fokus være på økonomi, investering, studier og denne blog.

I øvrigt er bloggen blevet mere økonomi – og karriereorienteret på det seneste. Det tænker jeg ikke er forbigående. Det er dels en direkte effekt af mit studie og arbejde. Og dels er det bare dét, jeg finder mest interessant at skrive om, og de emner jeg føler, at folk har mest behov for at få en bedre forståelse af.

Så det er planen at fortsætte i samme spor.

Og det er også planen at den engelske version vil være noget nær 100% karriere -, økonomi- og investeringsfokuseret, i modsætning til denne blog, der jo trods alt også har noget personligt indhold.

Så dét er hvad I kan forvente jer af 2022 – i hvert fald fra min side. Hvad verden ellers vil smide i jeres retning, skal jeg ikke forsøge at gøre mig klog på. 😃

Men forhåbentlig rigtig godt 2022! 🎇🎆🎉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.