Det er egentlig ikke fordi hverken Jonny eller jeg går op i hvilken postkasse vi har. Den skal jo bare være der. Men desværre forholdt det sig sådan, at vores gamle var utæt, og vores post derfor ofte gennemblødt. Og derudover hjalp det selvfølgelig heller ikke på det æstetiske udtryk, at den var placeret i kanten af indkørslen hvor det en gang lykkedes Jonny at nedlægge den med bilen.

Så derfor skyndte vi os at benytte os af muligheden sidste gang vi var i Harald Nyborg. En MEFA postkasse til 100 kroner!

Ja, faktisk har skiltet på postkassen kostet mere end postkassen selv… 😂

En klar forbedring

Den gamle postkasse

At få den gamle postkasse op var en smal sag. Det var bare en træpæl der var hamret ned i jorden. Ingen beton eller noget til at holde den. Så vi hev den op, og smed den væk.

Derefter skulle vi finde ud af, hvor vi ville placere den nye. Den gamle havde som sagt været ret uheldigt placeret i forhold til indkørslen. Så det gav sig selv, at flytte den længere ind mod udestuen.

Som sagt, så gjort. Vi gravede et hul, satte stativet ned, og hældte en sæk stolpebeton ned i det, som vi blandede med vand nede i hullet. Derefter blev der fyldt jord ovenpå, og til sidst perlesten.

Postkasse-skiltet insisterede jeg på, at vi gjorde lidt ud af. Når vi nu havde skaffet os en helt ny postkasse, så var jeg ikke meget for at klistre et håndskrevet skilt på den.

Jeg fandt skiltet på PostkasseStickers.nu – til 129 kroner. At det lige skulle være kobber-farvet var Jonnys valg.

Den nye postkasse.

Skiltet giver os også den store fordel, at der er kommet et tydeligt husnummer op. Det vi har ved hoveddøren sidder jo et stykke inde på grunden, og er svært at se fra vejen. Så det har vi også manglet.

Og det var så endnu en lille brik i vores hus-puslespil der faldt på plads. Og som, i dette tilfælde, ser ud af meget mere end det er. I hvert fald for tilfældige forbipasserende. 😁

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *